Cookies, Annoncer og Privatlivspolitik

Coookies og annoncer på billigbrænde.nu

Cookies
Der gøres brug af ”cookies” her på websitet, hvilket bl.a. gør det muligt for os, at se hvilke dele af websitet, brugernes browser tidligere har besøgt. Cookies er små tekstfiler, der sendes fra websitets server til brugerens browser og automatisk sendes retur, når browseren er inde på hjemmesiden. I de fleste browsere kan du selv slette cookies fra alle eller bestemte websites.

Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som indsamles via cookies på en måde, der kan forbinde brugeradfærden med bestemte personer.

Vi benytter os af analyseværktøjet Google analytics, der aflæser de data du afgiver her på vores side med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Når du godkender vores brug af dine cookies, godkender du dem i 30 dage, hvorefter du vil blive bedt om samtykke igen. Dit samtykke gælder for domænet billigbrænde.nu.

Vi glæder os til at dele viden med dig om brænde, briketter, brandslukningsudstyr, tilbehør til pejse og brændeovne og meget andet her på billigbrænde.nu.

.

Yderligere cookies:

Google Adsense cookies.

Partner-ads cookies.

Der i visse perioder også indsamles cookies fra Tradedoubler, Adservice, Digital advisor og Kelkoo Publisher Networ.

Cookies bruges af på dette website til at tracke brugeradfærd (Anonymt), tracke salg på 3. parts sider og tracke klik og lignende. Ingen cookies har en udløbstid over 1 år.

.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her. http://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg

.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/da-dk/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-som-websteder-har-

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da

Opera: https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Safari: https://support.apple.com/da-dk/HT1677

Flash cookies (alle browsere): http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html

iPhone, iPad og andet fra Apple: https://support.apple.com/da-dk/HT1677

Telefoner med Android styresystem: http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any-Android-device

Telefoner med Windows 7: http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

Husk, at hvis du bruger flere Internet-browsere, så skal du slette cookies i dem alle

.

Tusind tak fordi du anvender dette website. Vi er utrolig glade for at kunne dele viden om brænde, briketter, brandslukningsudstyr, tilbehør til pejse og brændeovne og meget andet her på billigbrænde.nu.

.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det andet websted. Her henvises til det øvrige websteds tjenesters privatlivspolitik.

.

Annoncer

Dette website er finansieret af annoncer og affiliatelinks, så der forekommer annoncer i de forskellige artikler. Formålet med dette er at finansiere drift og fortsat udvikling af omtaler og anmeldelser på denne hjemmeside. Vedrørende eventuelle cookies fra 3 parts aktører, se under cookies.

For at kunne sikre dig, at du udelukkende får vist annoncer, som du har en interesse inden for og som er relevante for dig, så arbejder vi sammen med eksempelvis Facebook, Youtube og Google. Du har til enhver tid mulighed for at fravælge denne form for annoncering ved at fjerne din cookie.

Billigbrænde.nu indeholder tredjeparts komponenter som fx “Facebook Anbefal”, “Facebook synes godt om” eller “Google+”. Da Billigbrænde.nu netop har et samarbejde med ejerne af disse tredjeparts komponenter, betyder det, at de modtager tekniske data om din browser, IP-adresse og hvilke sider du besøger hos Billigbrænde.nu. Vi har ingen kontrol over hvordan disse data behandles af ejerne af tredjeparts komponenterne, da dette kun vedrører dig og ejerne af tredjeparts komponenten.

For at kunne sikre dig en nemmere vej til vores sociale medier og dermed kunne linke direkte, gør vi netop brug af disse komponenter.

.

Tusind tak fordi du anvender dette website. Vi er utrolig glade for at kunne dele viden om brænde, briketter, brændeovne og meget andet her på billigbrænde.nu.

.

Ansvarsfraskrivelse

Billigbrænde.nu er rig på information omkring brænde, briketter, brændeovne, lovgivning, tilbehør til brændeovne og meget mere. Vi gør vores bedste for at holde siden opdateret med korrekte retvisende data. Vi kan dog ikke holdes til ansvar, hvis en eller flere udbydere af brænde, briketter, brændeovne, tilbehør, røgalarmer, brandslukningsudstyr mm. samt lovgiven ændrer sig.

.

Privatlivspolitik

Billigbrænde.nu tillader ikke tilmeldelse som abonnent, login, kommentarer eller blogging på denne hjemmeside fra andre end indehaveren Michael René. Den eneste form for data, der gemmes er “Cookies”, se under afsnittet “Cookies” øverst i denne artikel. Henvendelser vedrørende privatlivspolitik eller behandling af personoplysninger kan rettes til:

Michael René
Att: Databeskyttelsesrådgiver
Mail: michaelrene.com@gmail.com

.

Ejerskab

Billigbrænde.nu er en del af Michael René Consulting, CVR: 37387991, Toldbodgade 11, 1253 København. Se yderligere virksomhedsinformation i det officielle danske CVR-register.

.

Hvor længe gemmer vi dine data

Billigbrænde.nu tillader ikke tilmeldelse som abonnent, login, kommentarer eller blogging på denne hjemmeside fra andre end indehaveren Michael René. Den eneste form for data, der gemmes er “Cookies”, se under afsnittet “Cookies” øverst i denne artikel.

.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Billigbrænde.nu tillader ikke tilmeldelse som abonnent, login, kommentarer eller blogging på denne hjemmeside fra andre end indehaveren Michael René. Den eneste form for data, der gemmes er “Cookies”, se under afsnittet “Cookies” øverst i denne artikel.

Du kan altid bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Men bemærk, at vi kun indsamler cookies, se afsnittet vedrørende cookies øverst i denne artikel.

.

Hvor sender vi dine data hen

Billigbrænde.nu tillader og tilbyder ikke tilmeldelse som abonnent, login, kommentarer eller blogging på denne hjemmeside fra andre end indehaveren Michael René. Den eneste form for data, der gemmes er “Cookies”, se under afsnittet “Cookies” øverst i denne artikel.

.

Hvem vi deler dine data med

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved eventuel deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger kun oplysninger som du selv har godkendt at oplyse, hvilket kan omfatte navn, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Disse data randomiseres og kan ikke relateres til en specifik person.

Personoplysninger bruges til at analyserer eventuelle spørgseskemaundersøgelser, der har en relation til dette website. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Billigbrænde.nu, skal du rette henvendelse på michaelrene.com@gmail.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Billigbrænde.nu er hostet via Surftown og samtlige af deres servere er placeret i et topsikret datacenter hos Surftown.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

.